„Želimo da se svaka žena osjeća snažno i ugodno u svojoj koži u bilo kojem trenutku, a ta snaga dolazi iz samopouzdanja koje se vidi na tvojem licu. Zato njegujemo prijateljstvo kao jedan od najvažnijih odnosa u životu žene koji pokreće njenu unutarnju snagu i kreiramo proizvode koji se brinu za njenu vanjsku snagu.”

Zašto je važno
osnažiti kožu?

Zatezanje, vidljivost borica, neujednačen ten i tekstura kože, sklonost perutanju… Svaka cura koja ima suhu ili dehidriranu kožu zna dobro o čemu govorimo. Trebamo li još dodati da manjak vlage u koži slabi njezinu zaštitnu barijeru i čini je izloženijom nepovoljnim vanjskim faktorima?!

Ali bez panike, u pravilnoj njezi leži ključ glatke kože koja blista, a kada danas govorimo o hidratiziranju kože, ne možemo zaobići hijaluronsku kiselinu. Naše stanice kože proizvode je same kako bi održavale razinu vlažnosti kože, no taj proces jako usporavaju vanjski čimbenici poput zagađenja i UV zraka. Baš zato, tvojoj koži treba moćan hidratizirajući boost, iznutra i izvana.

Hidratacija:

Poboljšava izgled kože
Pomaže koži da ostane mladolika
Smanjuje iritaciju kože
Bori se protiv dehidriranih linija
Osnažuje funkciju barijere kože

Mit

Trebaš hidratizirati kožu samo ako imaš vidljivo suhu kožu.

Istina

Netočno! Bez obzira na tip, hidratacija je nužna za tvoju kožu.

Tvoja dnevna
doza snage

Svaka žena treba se osjećati snažno i ugodno u svojoj koži, u bilo kojem trenutku. A izgled zdravog i njegovanog tena je ono što žene osnažuje izvana.

Dnevni booster za snažniju i puniju kožuJedinstvena kombinacija Vichy mineralizirane termalne vode po prvi puta u koncentraciji od 89% udružena s hijaluronskom kiselinom prirodnog podrijetla. Minéral 89 jača funkciju barijere kože koja je svakim danom sve jača u borbi protiv štetnih utjecaja zagađenja, stresa i umora. Iz dana u dan koža je hidratizirana, boljeg tonusa i blistava.

Glavni zadatak kože je zaštita. Potrebna nam je snažna barijera koja će nas štititi od štetnih utjecaja.

učinkovitost dokazale

žene:

Ljetne vrućine moja koža teško podnosi, ali tu booster kao zaštitna barijera izvrsno odrađuje svoj posao i štiti kožu od vanjskih utjecaja. Dobrim proizvodima se uvijek vraćam, pa tako ću se i ovome.
--- Kristina

učinkovitost dokazali

stručnjaci

21%

punija koža

20%

glađa koža

26%

blistavost

20%

ujednačen ten

Klinički dokazana učinkovitost pod dermatološkim nadzorom (kliničko ispitivanje na 52 žene, 2 nanošenja dnevno tijekom 4 tjedna).

što još možeš napraviti

za svoju kožu

voda

Pij puno vode i to ne samo kad si žedna. Zdrava, hidratizirana koža počiva na preporučenih 2L vode dnevno.

hrana bogata antioksidansima

Polifenoli: zeleni čaj, ulje sjemenki grožđa...
Vitamin C: kupus, crvena paprika, jagode, kivi, naranče...
Vitamin E: biljna ulja, pšenične klice, orasi, lješnjaci...